You are currently viewing Eerste Live Stream “Land vol archeologie”

Eerste Live Stream “Land vol archeologie”

De eerste live-talkshow in de serie “Land vol archeologie” gaat de lucht in op vrijdag 18 juni, 19-20 uur. Locatie is de ArcheoHotspot van Museum Valkhof , Nijmegen

Talkshowhosts Evert van Ginkel en Marie-France van Oorsouw ontvangen verrassende gasten uit Nijmegen e.o. In een vlog rapporteert Archeo-reporter Vera Verkooijen over archeologisch nieuws en bezienswaardigheden en uit de regio . Via de Mentimeter en chat nodigt Agnes Westelaken iedereen uit om vanuit huis mee te praten.

In deze eerste uitzending staat de rijke archeologie van Nijmegen en omgeving centraal. Ook de bijdrage die vrijwilligers leveren aan behoud en onderzoek wordt belicht. De volgende uitzendingen worden telkens vanuit een andere ArcheoHotspot ergens in Nederland uitgezonden. Kijkers worden aangemoedigd om zelf filmpjes te maken van iets op archeologisch gebied dat zij onder de aandacht willen brengen. Die zijn te uploaden via https://www.landvolarcheologie.nl/. De makers kunnen aan de talkshowtafel worden uitgenodigd.

Vrijdag 18 juni 2021, 19:00-20:00

Livestream is te bekijken via https://www.landvolarcheologie.nl/

Aldaar ook na afloop terug te kijken.